Måndagkväll 11/11

Det har varit en helg mixad med nytta och nöje. Familjemys, shopping av skor till killarna, serier (just nu tittar jag på AHS säsong 8), plugg med Henry, storstädning och husvisningar.

(null)
(null)

Jag är så slut mentalt men också fysiskt. Jag jobbar 100% på förlossningen med mer intensiva pass än lugna pass. Jag sitter med Henry ca 2 timmar/dag och ser till att skolarbetet görs, hade jag inte gjort det så hade han haft F i allt tror jag. Nu har han F-varning i matte och spanska som han försöker rätta till. 
Jag går sakta upp i vikt igen (+14kg sedan maj 2018) och tränar ingenting. När ska jag ha ork och tid till det?
Mina lediga dagar försöker jag vila men det är alltid en drös av "saker som måste göras". Folk säger alltid att jag är så positiv och stark och det är jag för det mesta men även jag blir nedstämd och vill bara skita i alla måsten. Jag kämpar dagligen! 

Nu till något positivt! Vi har hittat ett hus vi vill ha, pratar just nu med banken för att få beviljat lånelöfte/lån men då F är egen företagare granskas han extra mycket. Dessutom granskar de hur vi fått ihop våra sparpengar... 

(null)
Vi har inte lagt något bud än men mäklaren vet att vi är intresserade. Håll tummarna, är det meningen så blir huset vårt, annars kämpar vi/letar vi vidare. 

Önskar er alla en härlig vecka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0