Snart husägare?!

Vi har varit i budgivning i veckan om ett hus och vi har vunnit budgivningen. När det var klart kontaktade vi SBAB som plötsligt tog tillbaka det de lovat oss... Rekommenderar alla att bojkotta dem!!

F har verkligen kämpat idag, ringt och pratat med sin revisor, mäklaren, olika banker och till slut så godkände Nordea ett lån. Det känns helt sjukt och overkligt. Vi får se om allt går bra. Om allt flyter på så flyttar vi i slutet av februari. 

Så mycket tankar, vi har bott här i 12år, hur gör man vid en flytt?! Och ett hus har jag aldrig bott i, galet! Vi kan ju ingenting om hus och trädgård, jag och Felix, vad har vi gett oss in på?!

(null)
Huset är 2-plans med 5 sovrum, 2 vardagsrum, fint badrum med jacuzzi och 2 handfat, och en toalett/dusch och tvättstuga på ovanvåningen. Uteplats fram och bak, bra trädgård. 160kvm och slutpris blev 4 160 000kr. 
Så fint!! Garage och plats för ytterliggare 2 bilar. 

I veckan jobbade jag månd-tisd, sedan var jag ledig onsd-torsd då jag bl.a. köpt en ny vinterjacka, hälsat på en gammal arbetskamrat som fått barn och fått besök av en gammal arbetskamrat som bor i Finland numera. Trevliga dagar!!

(null)
(null)
(null)
I helgen jobbar jag fredag-söndag och ikväll hade jag en jättefin förlossning!
(null)
Önskar er alla en härlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0