Fredag 3/4

Vad har hänt hos oss i veckan?

Jobbat en hel del såklart. 
Samuel har varit hos tandläkaren då vi var oroliga över hans tänder... 8 år gammal och inte tappat en enda tand och nu är 2 tänder i nederkäken på väg upp bakom mjölktänderna och ena växer snett... 
Tandläkaren sade att han är sen när det kommer till tänderna. Han har t.ex. bara fått en 6-årstand. Han förstod vår oro men vi fick tyvärr inte till en ordentlig röntgen av käken då Samuel tyckte det var jobbigt. Vi fick instruktionen att vicka dagligen på hans framtänder för att de ska bli lösa och förhoppningsvis ramla av. Nytt besök om 6 månader för att se hur det går. Min lille gubbe, fysiskt är han yngre än en 8-åring men hjärnan är så framåt. Han är på en mycket högre nivå när det gäller matematik än andra 8-åringar och han läser böcker utan problem. På väg till tandläkaren frågade han hur länge besöket där skulle ta. Jag svarade 15 minuter och då ger han som svar, jaha 900 sekunder... Jag var tvungen att räkna ut det själv hahaha. Han är grym på matte och räknar ut höga tal i huvudet snabbt, plus, minus och gånger. Kul! 

(null)

Vi har nu sökt och fått beviljat amorteringsfritt bolån i 6 månader framåt vilket känns så bra. Vi tar det försiktigt med pengar just nu självklart men har bestämt oss för att investera i sängar. En till Alicia och en till mig och F då vi för nuvarande sover på madrasser på golvet... 

(null)


Igår, var jag ledig så passade på att påskpynta! Påsk nästa vecka ju. I denna oroliga tid måste vi försöka hålla modet uppe och inte drabbas av panik. Så nästa vecka ska vi fira påsk med påskmat och påskägg.  

Imorse vaknade upp och tittade ut över en snöbeklädd altan och trädgård. 3/4 kommer snön, vad är det med 2020?!

Ikväll jobbar jag extra, sedan jobbar jag lördag och söndag också vilket är min jobbehelg. Men ångrar som sagt extrapasset ikväll, ska vara mer varsam över hur jag bokar in mig på extrapass då jag måste få vila emellanåt såklart. 

Önskar er en fin helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0