Sommaren lider mot sitt slut

Det är med sorg i våra hjärtan som vi nu kan konstatera att vi bara har ett fåtal dagar kvar på sommaren ☀️☀️☀️. Det känns redan mycket kallare ute, hemma och på jobb, lite ruskigt liksom.

I veckan har jag jobbat på BB månd-onsd. Det är min förlossningsvecka men det fattades folk på BB så jag har fått flytta på mig 😔😔

(null)

Vi beställde ett nytt soffbord från Trademax där tyvärr kanten var trasig när vi öppnade paketet. Men vi rekamerade det och nu är ett nytt på väg plus att vi får behålla det trasiga. Bra service! Nu hoppas vi verkligen att det nya bordet är helt!! 

Jag har varit ledig torsd och fred men inte gjort ett skit mer än att slappa i soffan och kollat på en av mina favvoserier "Call the midwife" säsong 9. Samuel är förkyld, hostig och har smått ont i halsen så han är hemma från skolan idag. Så vi vilar och myser med popcorn och film. 

(null)

Vi fick hem våra nya vardagsrumsgardiner i veckan. De är handsydda efter den längd och höjd vi ville ha. Bra kvalite och mörkläggande. Köpta från hastahome.se.

(null)

I helgen jobbar jag både lördag och söndag, dagpass. Känns okej, får se var jag får jobba, om de flyttar mig från  förlossningen igen... 

Trevlig helg önskar jag eder alla! 



Kommentarer
Postat av: Ingells

Vad nice att få gardiner uppsytt, blev det dyrt?

Svar: Ja, de blev precis som vi ville ha dem!!Nej, inte så dyrt, typ 1300kr. 😊
Chetti

2020-08-30 @ 19:05:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0