Fredag och ledig helg 😀

Jag har haft en bra vecka, varit pĂ„ BB och antenatalen med Barnmorskestudenter. En dag har jag haft peer learning nĂ€r studenterna jobbar ihop och tar han om patienterna sjĂ€lva. Superkul! 

(null)

Henry Ă€r sist ut i familjen, nu har alla glasögon. Han passar sĂ„ bra i dem!! 😍

Jag hade medarbetarsamtal i veckan med min chef. Mycket givande samtal och det kĂ€nns roligt att fĂ„ vara en del av teamet hos oss! ❀

(null)

(null)

F lĂ€mnar och hĂ€mtar mig nĂ€r han kan och i veckan pĂ„ vĂ€gen hem sĂ„g vi bĂ„de fin julbelysning och en liten rĂ€v vid vĂ€gkanten đŸ€©đŸ˜. 

Idag Ă€r det fredag och jag skulle jobbat dag men var tvungen att byta till kvĂ€ll pga viktigt möte pĂ„ förmiddagen. Min student ville ocksĂ„ byta sĂ„ hon jobbar med mig ikvĂ€ll, kul!! 😀 Troligen pĂ„ förlossningen đŸ‘¶đŸ»đŸ‘¶đŸ». 

Köpte lite fler tomtar igĂ„r, vill bara fylla huset med tomtar. 

(null)

(null)

(null)

Hittade detta i brevlĂ„dan 

(null)

(null)

KÀnns obehagligt och skrÀmmande, vi vet dock att Salems kommun har haft mycket demonstrationer under Ären men det var vÀl 10Är sedan sist. KÀnns bara vÀldigt obehagligt...

IkvÀll Àr det Idolfinalen vilket jag tyvÀrr missar men fÄr se vinnaren utses i alla fall nÀr jag kommit hem.

Samuel Ă€r bĂ€ttre i sin förkylning men vi hĂ„ller honom hemma till mĂ„ndag och förhoppningsvis kan han gĂ„ dĂ„. Alicia har gĂ„tt över till distansstudier pĂ„ heltid vilket kĂ€nns lite sĂ„dĂ€r men förhoppningsvis sĂ„ gĂ„r det bra! 

Ledig lördag och söndag đŸ€©đŸ€©, ska vila en hel del men sjĂ€lvklart stĂ„r det en massa mĂ„sten pĂ„ schemat ocksĂ„... 

Ha en fin helg och trevlig andra advent


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0