Helgen


Vi hade en väldigt lugn helg på jobbet, jag var på antenatalen hela helgen vilket känns lite tråkigt. Jag får lite abstinens efter att få vara med på en förlossning 😅😅. Jag gillar antenatalen men jag skulle gärna vilja vara med om en förlossning i veckan i alla fall. Nu är det 1-2 i månaden typ. Självklart ska studenterna och de nya barnmorskorna prioriteras men jag måste ju få ventilera lite 🙃. 

(null)

Idag, måndag, var jag ledig så passade på att tvätta alla madrasskydd, kuddar och täcken. Passade på att utnyttja tvättstugan en sista gång.

(null)

(null)

Packar och städar lite varje dag. Tyvärr har vi svårt att nå vår bovärd för att fråga en sista gång om de nya hyresgästerna vill köpa tvätt- och diskmaskinen samt om de vill ha persiennerna. Onödigt att ta bort om nästa hyresgäst vill ha dem!

Idag fick jag på nytt försöka nå Samuels nya skola, till slut ringde syv upp och nu vet vi att han börjar 1a och att nya fröken heter Susanna. Men verkligen besviken över att vi fått jaga efter dem efter information. Han börjar på måndag liksom, fick ingen info om fritids dock... första veckan i huset har jag tagit semester så den veckan skippar vi fritids. Antar att vi får mer info första dagen i skolan. 

I veckan jobbar jag tisdag-fredag och om 5 dagar flyttar vi ihhh spännande och väldigt roligt! Men hypomanen i mig är redan uppe i varv över allt vi vill köpa och fixa 😅😅😅. En sak i taget bara, allt kostar typiskt nog en massa pengar 😂😂😂. Imorgon ska jag vara i huset 09:00 för en låssmed kommer och byter alla lås. Det är standard att man gör så hos Botkyrka Byggen så kände att vi gör så även med nya huset.

Önskar er en bra vecka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0