Ledig helg yay

I tisdags var vi på banken och träffade vår bankkvinna. Hon var så trevlig, förklarade allt på ett sätt som var tydligt, rakt och enkelt. Vi lade upp vårt huslån och pratade räntor. Jag tycker vi fick till det bra, känns så i alla fall 😃. 

(null)
Jag har bestämt mig för att flytta allt till dem, mitt lönekonto samt barnens konton. Andra gången jag byter bank i mitt liv. Min nuvarande bank har inte hjälpt oss ett skit! Trots att alla sparpengar fanns hos dem och de såg att vi hade stabil ekonomi... så ville de inte ens ge oss ett lånelöfte. För att jag är sjyst så hänger jag inte ut dem här. 

I veckan har vi ringt och fixat med el, bredband/tv/telefon, adressändring, eftersändning. Alltså namnet på vår nya gata är bara så fint! 😊 Men hemvillaförsäkring klurar vi på fortfarande, vår bank har något avtal med If så de ska vi prata med.
Bör vi kanske höja våra livförsäkringar också? 

(null)


Onsdag-torsdag var jag på BB, 2 av dagarna hade jag barnmorskestudent. Full rulle men allt gick jättebra, kul att rotera mellan antenatal, förlossning och BB. 

Samuel har fått plats på en ny skola i Salems kommun, dit vi flyttar. Säbyskolan heter den, F-9 skola med fritids. Så han går fram till sportlovet på sin nuvarande skola, Borgskolan och börjar på nya skolan efter lovet. Min lilla gubbe, hoppas det går bra och att han får nya kompisar. 

(null)


Ikväll bjuds det på kladdkaka härhemma, man tar vad man har. Mitt konto har gapat tomt i dryga 2 veckor nu... årets fattigaste helg framför oss men på måndag kommer barnbidraget äntligen! 

I helgen ska packandet fortsätta. 😊

Önskar er en härlig helg från ett plussgradigt och snöfritt 08-land!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0