Fredag 20/3

Precis kommit hem från jobb. För när alla andra yrkeskategorier uppmanas att jobba hemifrån så uppmanas vi inom vården att arbeta mer och att vara tillgängliga ifall det trappas upp ännu mer.

Jobbade måndag-onsdag och var med på två förlossningar tillsammans med andra nya barnmorskor på vårt jobb. Kul! Jag skolade in 2 nya barnmorskor i veckan nämligen. Ikväll var jag på BB och skickade hem och tog emot familjer på löpande band. Jobbar lörd-sönd också, på förlossningen.

För F går det skit ekonomiskt, ingen åker taxi... Vi vet inte riktigt hur det ska gå men vi tar en dag och en räkning i taget. Typiskt när vi precis köpt hus...

I värsta fall får han lägga taxiyrket på hyllan och köra lastbil istället. Vi får se...

Önskar er en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

du har tur som får snusa på bebisar, det måste vara den bästa flykten från denna världen.

Glöm inte att det "finns" (förslag) på ok lösningar för honom så han inte missar att titta på dem, för tiden går. Vi själv bara blöder sönder, men det är inget att göra åt det, man får varsla all personal och sen så får man i värsta fall dekonstruera företaget, man får ta en månad i taget.

Bankerna har även gått ut med (inte alla med en del) med att du från i april kan ansöka om amorteringsfria månader.

Men du har helt rätt, det är fakked app dystra tider, och vi har inte sett nånting än, detta är bara toppen på isberget, alltså jag pratar rent ekonomiskt, för själva Corona skiter jag rent ut sagt i, men den ekonomiska biten kommer att sätta sverige ungefär 200 år tillbaka i tiden om inte mer, jag ger det 2-3 månader sen är alla moderna påfund borta.

jaja fakk it, en dag i taget, varje man för sig själv, kriga po, det kommer bli bra, vi kommer gå stridande ur detta som fågeln Fenix, men man måste förbereda sig för shit is going down.

trevlig helg (för ja, det kan man ändå ha, det kan man fakking ändå ha, man kan ha en trevlig helg, det ska man ha, en dag i alla fall, inte låta misären ta ens lördag ifrån en)

Svar: Tack för förslag! F har pratat med sin revisor, sänkt skatten och skjutit fram fakturor. Vår bank Nordea har lösningar med amorteringsfria månader på bolånet som vi ska söka. Jag tar extrapass för att få det att gå runt härhemma. Vi får ta en månad i taget och kriga på!
Chetti

2020-03-21 @ 08:34:09
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0