Helgrapport

Träning, storstädning, en massa buzzande, vän med dotter på besök, en massa goda nötter och mumsig kinamat, magont hela natten mot söndag, filmmys och en massa annat krafs så var den helgen förbi. 

(null)

(null)

(null)

"Vårt" rådjur kom förbi och åt frukost 😊. Och helt plötsligt sprang en fullvuxen älg snabbt fram på gångbanan bakom huset... Där många människor inkl jag själv promenerar... Vad gör man om man stöter på en älg i full fart? 😱😱

Denna vecka är jag också på BB (jobbar månd-fred) och idag hade vi det väldigt lugnt så det var skönt, sedan snabbt hem och iväg till Samuels simskola och sedan var det dags att koppla upp mig på Henrys digitala föräldramöte. Intressant men det gick bra. 
Nu börjar det dra ihop sig till gymnasievalet och jag tror inte Henry kommer att komma in på det programmet han vill men han får söka flera så att han kommer in på något i alla fall... Han vill mycket men då krävs det mycket! 

Ha en bra vecka gott folk! 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

uhhhhh jävla rådjursjävlar, nu skulle du haft en bössa och bara pangat loss :D free food sistah (egentligen inte men nu så är det skoj utan logik haha)

Svar: Hahaha, Felix sade det också. Lite extra kött 😂
Chetti

2020-10-06 @ 07:26:23
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0