Helgrapport

(null)

(null)

Spenderat min helg på förlöset. I fredags som koordinator och lördag och söndag "på golvet" med barnmorskestudent. Inga bebisar föddes tillsammans med oss under våra pass tyvärr men vi fick stötta härliga familjer på deras väg mot nyfödd bebis ❤️❤️

Idag, måndag, är jag ledig och det är välbehövligt 😅. Ska inte göra mycket utan mestadels vila 🙂

Ni som undrar över mitt viktprojekt så kan jag berätta att slutmålet är ändrat 🙃. Mitt mål är inte längre att nå under 60kg. Jag hade ju gått ner 25kg från augusti-januari vilket är fantastiskt och det känns bra att ligga mellan 60-65kg vilket är mitt mål idag. 

Sedan januari har jag gått upp 5kg men det känns ändå ok för jag tränar och har tränat 5ggr/vecka sedan augusti och detta slutar jag inte med! Jag tänker ffa på vad jag äter och överäter inte MEN jag har unnat mig mer än vad som varit tänkt. Gottegott mitt i veckan, mackor med ost om kvällarna m.m. Men jag är ändå nöjd! 

Jag kommer ligga viktmässigt ungefär där jag ligger nu, troligen något kilo mindre nu när jag sköter mitt matintag ännu bättre och unnar mig lite mindre. Men vet ni vad för första gången i mitt liv så känner jag inte skuldkänslor över att jag unnat mig eller gått upp några kilo för det har inte gått överstyr än MEN jag är matmissbrukare och kan mycket lätt tippa över till "skit i allt tänket" så jag är försiktig. En dag i taget för resten av mitt liv, tråkigt men nödvändigt! 

I veckan är jag på BB tisd-fred och har då barnmorskestudent, kul! 😀

Ha en fin vecka 🌸🌸

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

Får man snusa på bebisarna :D

2021-04-13 @ 07:02:52
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0