Långfredag

(null)

I måndagskväll satt jag som koordinator på förlossningen och det var en intensiv kväll där telefonen ringde konstant. Koordinator är den du pratar med när du ringer in till förlossningen. Det gäller att vara lyhörd och ta beslut på kort tid genom att ställa rätt frågor för att avgöra om personen ska komma in till förlossningen, kan avvakta i hemmet eller någon annan lösning. Det gäller att beslutet ska kännas bra för personen. 

(null)


I tisdags satt jag i denna varma poolen med utsikt över Mälaren och Värmdö. Helt underbart! Konferens på Djurönäset för oss handledare under dagen med bra föreläsare för att utveckla oss till att bli ännu bättre handledare. 
Efteråt fick vi spendera 2 timmar i spa för att slutligen avsluta kvällen med fantastisk god mat! Allt var verkligen så gott!! Lite lyx i vardagen!

I onsdags var jag tillbaka på förlossningen och hade en barnmorskestudent. Vi hade en väldigt fin förlossning på förlossningspall där mor tog emot sitt eget barn 👶🏻. 

Igårkväll satt jag mitt tredje pass som koordinator och det var ett väldigt intensivt pass där många barn föddes och alla sprang fram och tillbaka för att hinna med alla patienter. Vilket fantastiskt gäng vi var och kul att se hur alla bara ger järnet när det gäller!

Jag är ledig fredag-söndag så det är riktigt skönt! Idag, Långfredag försöker vi chilla och äta gott. Blir ostbricka ikväll 😀

Imorgon blir det Påsklunch, Påskmiddag och Påskägg 🐣🐣🐣. Har bjudit hem två vänner med barn men det verkar som båda är sjuka 😩😩 och jag som ville fira en riktigt Påsk med vänner... Så det verkar som vi blir själva i år igen 😢😢 

Glad Påsk på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0