Uppdatering träning, kost och vikt

(null)

Jag började mitt nya liv för 511:e gången den 29/8-2020 så alltså precis 1år sedan! Ville uppdatera er lite på hur detta år gått 🙃

Träning: Fantastiskt bra, jag har tränat i genomsnitt 5ggr i veckan det senaste året och gör det drygt 30min/gång. Varierar mellan powerwalks, löpbandet och träningsvideos på tv:n. Detta passar mitt livspussel och får mig att må bra. Kunde tränat på andra sätt och längre per gång men som sagt detta passar mig 🤗. 

Kosten: Jag åt strikt augusti-januari vilket gick väldigt bra! Sedan februari har det gått upp och ner med kosten. Vissa dagar bättre än andra men det slinker tyvärr ner något onyttigt varje dag. Jag har dock inte gått över till mitt totala överätande såsom jag brukade äta förut. Från idag ska jag äta strikt igen och framförallt inte äta onyttigt mitt i veckan utan bara på lördagar. Detta innebär för mig att 3 måltider under dagen byts ut mot Nutrilett och två måltider är mat som frukt, protein, sallad m.m. Detta fungerar för mig. Finns många andra sätt men som sagt detta fungerar för mig och mitt liv. 

Vikten: Från augusti-januari gick jag ner 23kg men tyvärr har jag sedan februari gått upp 11kg 😩. Men det är trots allt en framgång för en jojobantare som mig! Låter kanske konstigt i mångas öron men det kunde varit 25kg upp… Nu ska vikten börja gå neråt igen är tanken och mitt drömmål är att gå ner 17kg 😊. 

En dag i taget, 1hg i taget och det får ta den tid det tar. Det viktigaste är att jag stoppar mitt dåliga ätarbeteende på nytt och går ner till normalvikt igen. 

Nu kör vi 🙌🏻🙌🏻




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0