Helgrapport

Under helgen har biverkningarna försvunnit så sakteliga. Jag tog ändå covidprovet igår och redan på kvällen fick jag svaret: 

(null)

Yes, det var negativt! Samuel har varit lite småförkyld och hostig sedan i torsdags men det verkar som det också lägger sig nu, långsamt men säkert 😅. Nu ber och hoppas vi att Skåneresan blir av på fredag annars kommer vi böla sönder 😭😭😭

I helgen har jag kollat serier och filmer på löpande band och bakat litegrann.

(null)

(null)

(null)

Mumsiga julkakor! 

(null)

(null)

(null)

Min fina julklapp från min arbetsplats Karolinska universitetssjukhuset. Älskar dem!! 😍😍

Idag, måndag, var jag ledig så jag drog till ett köpcentrum för att köpa de sista julklapparna och sedan har jag slagit in alla julklappar vilket tog sin lilla tid… Imorgon ska jag hämta de 2 absolut sista klapparna och slå in dem, sedan får det vara nog 💸💸💸

Imorgon går jag tillbaka till jobbet och jag jobbar tisd-torsd och ska gå med min student. Jag har försökt få ett extrapass nu tisd eller onsd men vi är tydligen bra bemannade 😄. Men blir någon sjuk/vabbar hoppar jag in. 

Ha en fin vecka nu! Julafton om 4 dagar iiiiiihhhh

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ja det är helt galet att man ska behöva vara så orolig för att julen inte blir av, har förra årets känsla hela tiden i bakhuvudet, men men, inget att göra, man får hoppas på det bästa och förbereda sig på det värsta.

sååå otroligt fina ljushållare, alltså freaking amazing.

krammelikramm

Svar: Tack för bästa julafton på länge ❤️
Chetti

2021-12-21 @ 07:23:37
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0