Kallt

Minusgrader sedan någon vecka tillbaka och ska vara så minst 10 dagar framåt brrrr. Jag fryser konstant, så jobbigt... 

Denna vecka har min hjärna försökt jiddra med mig dagligen men jag har verkligen hållit emot och inte lyssnat. Jag antar att det beror på att jag är normalviktig nu men jag vill gå ner 6kg till och kämpar verkligen. Motivationen försöker jag få ifrån att jag mår så mycket bättre nu än för några månader sedan,  både fysiskt och mentalt starkare. Motivation får jag också från alla människor som bara väntar på att jag ska falla dit och gå upp allt igen... (yes de finns...) Motivation får jag också från familjen såklart! ❤️ Vill att de ska ha en frisk och hälsosam mamma, träning och rätt kost är ingen garanti för att inte bli sjuk och dö men jag tror att det reducerar risken något... 

(null)

Idag, fredag är jag "ledig" men full håll igång som vanligt... Pluggat och lämnat in min sista skoluppgift på denna handledningskurs, tränat, gjort lite andra ärenden och ikväll ska vi söka sommarjobb till Henry och så blir det veckohandling. 

Rekommenderar två bra serier som jag börjat se. "Tunna blå linjen" på SVT play, utspelar sig i Malmö och handlar om poliser och deras vardag. 

"Lupin" på Netflix, en fransk serie med många twister och spännande innehåll. 

Annars har jag jobbat tisdag-torsdag på förlossningen, haft några förlossningar 👶🏻👶🏻👶🏻 

Jag jobbar även i helgen, lördagkväll (ånej missar del 1 av Melodifestivalen...) och söndagdag. 

Trevlig helg på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0