Ledig helg 😃

I helgen Àr jag ledig men tyvÀrr Àr Felix, Alicia och Samuel sjuka med kraftig förkylning och hosta. SÄ det blir till att stÀlla in alla planer, vi skulle bÄde fÄ besök och göra besök hos vÀnner/familj men det fÄr skjutas fram...

(null)

I veckan hade jag utvecklingssamtal med Samuels lĂ€rare pĂ„ Zoom. Det var bara lovord bĂ„de om hans prestation i skolan och hur han Ă€r som person ❀. 
I matten Àr han pÄ en nivÄ mycket högre Àn en andraklassare och de utmanar honom med matteböcker frÄn högre Ärskurser.

I veckan hade jag ocksĂ„ sista trĂ€ffen pĂ„ handledarkursen, Ă€ven detta pĂ„ Zoom. SĂ„ nu Ă€r jag klar och 7,5hp rikare och Ă€r vĂ€l upp i en 350hp hittills i mitt studerande liv 😀

(null)

I vecka har jag fĂ„tt lyxen att förlösa en hel del bebisar och allt har gĂ„tt bra. SĂ„hĂ€r sĂ„g jag ut idag efter en dusch med fostervatten med babybajs i 😅. 

I helgen ska vi vila upp oss, Ă€ta gott och njuta av att vara lediga. 🌾

Just det, fick beviljad semester över sportlovet men vet inte om vi vĂ„gar Ă„ka till SkĂ„ne Ă€ndĂ„ đŸ€”. Och sedan sĂ„ har vi knappt rĂ„d heller. Att bo i hus Ă€r dyrt! Nu kom vattenrĂ€kningen för 2020... och elrĂ€kningen denna mĂ„nad var ocksĂ„ saftig. F CSN har inte kommit igĂ„ng Ă€n heller... Det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ det att gĂ„ runt men vi kĂ€mpar pĂ„!

Önskar er alla en fin helg och Alla hjĂ€rtans Dag pĂ„ söndag. ❀




Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0