semester

Jobbveckan flöt på och jag har varit lite överallt, både på BB och antenatalen och igår på förlossningen och hann vara med på 2 förlossningar. Kände mig lite nedstämd efter arbetspasset då jag har höga krav på mig själv och saker gick inte som jag hade önskat. Men jag har världens bästa arbetskamrater som kan få en at sluta tänka negativt om sig själv och lyfter upp en istället. <3
 
I onsdags var jag ledig och hade besök av min vän A och hennes son G. Mysigt!
 
I veckan har det varit kaos med maten, och jag har misskött mig precis varje dag och det visade sig på vågen imorse när jag hade veckans vägning, ett drygt kilo plus =( Fortfarande normalviktig men är så arg på mig själv att jag inte kan hålla mig till normala matvanor, antingen äter jag för lite eller så alldeles för mycket och fel saker... Dock har jag hållit i träningen och tränat som vanligt så det är jag stolt över. Jag ska verkligen ta tag i det efter Skåneresan för upp ska jag inte, nu ska jag vända på trenden om jag så måste köra en kur med Nutrilett ett par veckor. 
 
Nu har jag semester i 9 dagar vilket är helt underbart och välbehövligt och just nu sitter jag och barnen på tåget ner till Skåne. Vi ska var nere fram till onsdag och vi ska bo hos min syster Ingells där även min mamma bor för tillfället. Ska bli så mysigt att umgås på säkert avstånd.
 
önskar er alla en härlig helg och ett härligt sportlov!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0