Ny vecka, nya tag

I lördags satte vi upp nya brandvarnare och bytte batteri i de gamla, nu har vi 7 brandvarnare, 1 brandfilt och 1 brandsläckare. Många brandvarnare men hellre många än några få. 😉

Vi åt god mat, tacos/egusisoup 😀, var ute och cyklade, spelade roliga spel och slutligen kollade vi på film och åt lala.

(null)

(null)

(null)

I fredags åt vi frukt till fredagsmys, gott!!

(null)

I söndags drog jag och F till Bauhaus och har nu bestämt oss för ett staket. Det är 165cm högt inkl 25cm spalje. Det blir lagom, ganska högt men inte för högt och lite luftigt med spaljen. 
Vi ska gräva bort det gamla, sätta nya stolpspjut, ha nya breda stolpar och vi ska sätta upp det själva har vi tänkt 😅. Det ska nog gå bra! Ingen stress, utan vi tar det lugnt. Sedan ska det målas också.

Vi har fyllt i bygglovsansökan men tre ritningar ska också göras, vi väntar på en karta från kommunen där situationsplan ska fyllas i och de 2 andra ska vi rita själva vilket är fasadritning samt teknisk sektionsritning. Förhoppninsgvis får vi iväg ansökan i veckan för det tar säkert många veckor innan svar...

Förhoppningen är att vi kan riva det gamla staketet i maj och att vi kan sätta upp det nya nu i juni under semestern 😀. 

(null)

Det kallas vindskydd men är också ett plank, höga staket kallas tydligen plank hos kommunen. Tror det blir bra och ska bli så skönt att slippa se vårt nuvarande vingliga och fula staket. 

Ny vecka är igång och ikväll ska jag vara på förlossningen och det ser ut som om jag ska sitta som koordinator ikväll. Andra passet och är nervös såklart men sitter bredvid en erfaren och lugn barnmorska som stöttar mig i min nya roll.

Imorgon ska jag på på en handledardag/konferens ute på Djurönäset vilket ska bli riktigt kul! Efteråt får vi utnyttja deras spa i 2 timmar för att slutligen avsluta kvällen med en trerättersmiddag 😀. Lyxigt värre, aldrig varit på spa och tror inte jag ätit trerättersmiddag heller 🤔. I alla fall inte någon finare variant. 

Onsdag och torsdag är jag på förlossningen igen och är sedan ledig fredag-söndag så en bra vecka 😀. På lördag ska vi ha påskmiddag här hemma för 2 nära vänner med familj. De båda har haft covid-19 nyligen och en av dem är vaccinerad så det känns tryggt 😀. 

Samuel går bara månd-onsd, sedan studiedag torsdag och sedan påsklov på det, Henry är i skolan idag men har sedan distans tisd-torsd och sedan påsklov, Alicia har distans månd-tisd sedan skola onsd-torsd och sedan påsklov. Felix kämpar på med skolan och fick VG på första examensuppgiften 🥳🥳. Snart är det tentadags för honom 🙂. 

Önskar er alla en fin vecka!! 🌸🌸


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

låter najs med spa och krabb.

jo du har förmodligen ätit 3-rätters många gånger, men du har inte tänkt på det. det är ju bara ett finare sätt att säga förrätt varmrätt efterätt.

t.ex varje gång på Jensens. en snackkorg, en kydabid och sen något krabbig efterrätt :)

ha de gött

krammelikramm

Svar: Jo det var riktigt nice 😀
Chetti

2021-03-30 @ 07:46:47
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0