Ledig fredag

Det har varit en intensiv vecka både på jobbet och hemma så denna lediga fredag är efterlängtad 😀 Ska mest slappa men självklart även göra annat som träna, hushållssysslor, Samuel har tandläkarbesök m.m.

Samuel är nu 9år och har tappat 1, ja en tand! Det växer upp tänder kors och tvärs bakom mjölktänderna... då de nya tänderna inte kommer upp under mjölktänderna då löses inte rötterna upp så de blir lösa och tappas. Vi var hos tandläkaren i höstas där han röntgades och han har permanenta tänder under men de kommer inte upp ellr de som kommit upp kommer som sagt lite kors och tvärs bakom mjölktänderna. Så idag blir det en ny kontroll och så får vi se vad som ska göras åt detta...

I veckan har jag fått äran att bistå 3 härliga familjer när deras guldklimpar kom till världen 👶🏻👶🏻👶🏻. Fantastisk känsla, varenda gång! 🥰

5/5 firades den internationella barnmorskedagen med ballonger och godis 🍫 🍫🍫

(null)

Jag älskar mitt yrke! Att få jobba med det jag gör dagligen är en ynnest. Alla möten, alla samtal, allt blod, tårar, svett och övriga kroppsvätskor, alla skratt m.m. Det går knappt att beskriva vad vi är med om dagligen. Visst har vi fruktansvärda pass som ofta beror på att det är för hög arbetsbeslastning det passet vilket gör att vi stressar, inte hinner ge det optimala stödet till familjen, inte hinner äta eller gå på toa. Men alla pass är inte så! Det finns pass där allt flyter på och att du känner att du gjort ett fantastiskt jobb!  
Jag är så glad och stolt att jag kommit dit jag är idag! ❤️❤️❤️ 

Jag jobbar i helgen, dagspass både lördag och söndag tillsammans med min barnmorskestudent 😀

Trevlig helg!! 🌸🌸


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jo men du har ju jobbat för det, så då känns det allra bäst, det är liksom inget som kommit gratis utan du har fått plugga dig dit.

Svar: Exakt, jag har kämpat i många år för att komma där jag är idag! 😀
Chetti

2021-05-08 @ 07:14:06
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0