Ledig måndag

Finns inget bättre än en ledig måndag efter en jobbehelg 😀. Och idag har jag tränat, pysslat med lite saker och sedan ska jag vila en hel del idag tänkte jag 😀. 

Helgen har bestått av både lugna pass men också mer intensiva pass. Jag satt som koordinator hela helgen och det är roligt! Jag är fortfarande ny och färsk i rollen men ett samtal i taget och ett arbetspass i taget bara. Jag lär mig att ta beslut beroende på hur en person beskriver sitt tillstånd och hur de låter i telefon. Det är inte alltid lätt och jag diskuterar med den seniora kollegan vid svårare beslut. 

Självklart saknar jag att få vara med på förlossningar då det tyvärr blir mindre av det när man sitter som koordinator. Men men ibland smiter jag in och är med på ett hörn 👶🏻👶🏻

Eurovision såg jag klart efter kvällsjobbet fast mina ögon gick i kors. Helt ok låt som vann men synd att inte Tusse hade en chans... Jag gillade Frankrikes 😀

Jag jobbar tisd-fred i veckan och är planerad till förlossningen 😀. Vi får se om jag blir fortsatt koordinator eller om jag får ha förlossningspatienter 😀. 

Om 2 veckor går jag på 2 veckors semester wihooo! Hoppas kunna fixa med våra altaner då, tvätta och måla dem, nya möbler m.m. Måla staketet fram tänkte jag också. Vi har inte fått bygglov för staketet bak än men det kommer kanske i slutet av veckan. 
Sedan ska jag och lilleman ner till Skåne ett par dagar för vi har 4 studenter att fira 🎉🥳😅

Vilket majväder... Regn och skit, var är värmen och solen?!

Ha en fin vecka! 🌸🌸

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0