Helgrapport

Lördagen bestod mest av julpyntande och det tog många timmar att få alla lampor, lysande gubbar m.m. rätt inkopplade och på plats! Men så fint det blev!!

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sorry för kvaliten på bilderna 😅😅

I söndags firade vi första advent med att chilla och äta gott! Samuel insjuknade i hög feber och halsont i lördags så han låg däckad hela söndagen.

Idag, måndag, är han feberfri och uppe på benen igen men har halsont kvar. Så det blir en sjukvecka för honom denna veckan… tredje gången han är sjuk denna terminen…

F är i skolan i Västerås månd-onsd så jag försöker trixa med jobb, passbyten/komma in senare och så för att slippa vabba. Det löser sig alltid på något sätt, oftast 😃. 

Denna vecka jobbar jag månd, tisd samt torsd, fred alltså en lagom jobbvecka 👶🏻👶🏻👶🏻. Jag är på BB och min student går med mig torsdag och fredag 😃. 

Nu har vi bestämt att vi åker ner till Skåne på Julafton och stannar 2-3 dygn. Vi har inte firat julafton med min mamma på många många år… ska bli mysigt! 

Önskar er alla en fin höst/vintervecka 🤗🌸

Kommentarer
Postat av: INGELA

Visst blir man lycklig av julpynt 😍 ser så mycket fram emot att få fira julafton med er för första gången sen ni flyttade till Stockholm och mer därtill, tror aldrig jag firat med er faktiskt. Sen jag fick barn iallafall 😄 inget covidtest på Samuel?

Svar: Jaaa 😍😍 Vi ser oxå framemot att fira julafton med er! Vi firade en gång tror jag när Alicia och Henry var runt 1-3år hemma hos er. Tror alla var inbjudna eller var det kanske juldagen?! Tomte. Kom i alla fall och Henry blev skiträdd hahaha
Jo, covid-test är taget på Samuel och det var negativt 😃. Han är mycket bättre nu, lite småförkylning kvar bara. 💕
Chetti

2021-12-01 @ 00:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0