Helgrapport

(null)

(null)

(null)

En helg med både nytta och nöje. Storstädat huset, tränat, ätit gottegott, tittat på serier/film och haft besök av Jenny och Mimi. De hade mig sig en smarrig kladdkaka och en fin skylt till Halloween 🎃 👻. 

Jag har beställt lite nya grejer till Halloween. Tanken är att vår baksida ska få fler gravstenar för varje år så att det till slut är en stor kyrkogård 😁. Ja, det kommer bli mer och mer Halloweendekorationer i trädgården för varje år. 🥰 Hade jag haft mer pengar så hade det blivit stora figurer som låter när man går förbi men det får bli längre fram 😅😅. 
En dag ska jag åka till USA över Halloween bara för att beundra allas dekorationer och gå på en riktig "Trick or treat runda".  

I veckan blir det en massa jobb på BB, vissa pass med studenter och vissa utan och en dag ska jag på Handledardag uppe i Solna 😀. Jag är bara ledig på fredag denna vecka 🙃. 

Önskar er alla en fin höstvecka!!

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jaja halloween och hus är en bra kombo. de är inte jätte-halloweeniga här i vår gata men det skiter vi i haha, vi är p-sons och ska givetvis synas. Vi har utökat vår arsenal i år med massa nytt roligt, gick loss på dollarstore, massor med coola grejer till riktigt bra priser, så det är kul, plus jag tänkte återanvända några andra coola grejer så japp det ska bli kul. kram kram

Svar: Samma på vår gata, ingen dekorerar 🤣
Chetti

2021-10-05 @ 07:07:04
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0