Julrapport

 
 
 
 
 

lillejulaftonskväll i bebisfabriken, mysigt men ingen bebis för mig men min student stannade kvar en stund efter passet så hon fick välkomna en bebis 👶🏻. 
Julafton: Jag fixade lite jullunch innan jobbet och sedan bar det av till bebisfabriken julaftonkväll. 17:31 välkomnade jag och studenten en liten julbebis till världen 🥰. Vi hade julbord på jobbet, knytis och det var så gott!! Väl hemma körde vi gottebordet 😋. 

 


 
 
Juldagen: aka Julafton för oss då bjöds det på ett gediget julbord, vi kollade på en äldre version av Kalle Ankas jul på appen Daily motion, barnen fick sina klappar, vi spelade spel och åt gott 😍🌟🎅🏽❤️. Mysigt!!
 
 

Barnen fick det mesta som de önskat sig så de var nöjda. Jag fick nya airpods vilket jag önskat mig 🤩. Alicia fick bl.a. presentkort på 2 olika gymwebbutiker, 3kg Nutella haha och parfym. Henry fick bl.a. en massa kläder och märkeströjor, WM fotbollen och en massa gifflar hehe. Samuel fick bl.a. en ny mobil, datorstol och Robux. Felix fick bl.a. kläder, portabel dammsugare och papperskorg till bilen.
 
ny vecka är igång, Nyårsveckan wihoo och förhoppningen är att vi får fira in året med nära vänner om de har möjlighet! Idag, annandag jul jobbar jag kväll i bebisfabriken tillsammans med min student, sedan jobbar jag även tisd, torsd och fred. Ledig Nyår 🥳🍾🌟🥰
 
Hoppas alla haft en fin jul och att veckan blir bra! 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Älskar att du alltid är glad o positiv, inte gnäll som på min blogg alltid 🙈 härligt med ledig nyår 🎇

Svar: Hahaha, försöker vara positiv i alla lägen men ibland är det svårt… 😬
Chetti

2022-12-27 @ 00:27:13
Postat av: Stamp-E

gött det blev lyckat. geez vem ska göra death nut challenge :O ungarna blev super-exalterade över vårt besök hos er i vår, tack för hjälpen, även om det bara blir kort så gör vi det bästa av det :)

Svar: Hehe, kanske när ni kommer hahaha. Ska bli kul att ni äntligen kommer hit! 😍🤩
Chetti

2022-12-27 @ 06:49:41
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0