Helgrapport

Samuel ska få nya glasögon igen, han ska testa progressiva han med då han alltid lyfter upp sina glasögon när han ska läsa. Hoppas det blir bra för honom min lille plutt. 

Det var en intensiv helg i bebisfabriken med fina förlossningar och en massa andra patientmöten 😅. Jag fick gå med en barnmorskestudent student, inte min egen men hennes handledare var troligen sjuk eller något… det var kul! 

(null)


Ny vecka som startade med att vår bil inte startade 😩 så F kom försent till sin praktikplats… Det känns som vi har lite motvind just nu, räkningarna är skyhöga även denna månad så allt som vi tänkt göra som takomläggning, staket m.m. skjuts framåt på nytt för nu handlar det om att överleva denna våren rent ekonomiskt. Vi har också en stundande student… men men vi har varandra och det är det absolut viktigaste! Idag är det Alla hjärtans dag och jag ska överraska F och köpa thaimat från vårt fantastiska lokala thaiställe som ligger precis över gatan. 

F måste boka sin tredje vaccindos också, nu har det gått över 6 månader sedan andra dosen… tidsbrist men ska påminna honom ikväll att göra det. 

Idag, måndag är jag ledig, skönt!! Gör inte många knop, tvättar lite, borde träna men pallar inte… jag har ont i en muskel i ryggen, irriterande… min kost är det kaos med, vill skärpa mig men orkar inte… så vikten står och stampar, i alla fall på samma ställe sedan de senaste månaderna men det är ju ca 16kg övervikt som jag släpar runt på… 
Lite gnälligt inlägg men även jag som är positivt lagd har mina dåliga dagar… 

Jag ska jobba tisd-fred, troligen på BB/Ante, ev. jobbar jag extra på lördag för att vi behöver det…

Ha en fin vecka!! 🌸🌸


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jag försöker de dagarna tänka "det kan alltid bli värre" men vet hur ni känner. Men helt rätt, man ska fokusera på det positiva, som pappa brukade säga, har man bara kärlek så klarar man sig (ungefär så typ haha)

krammmelikrammkramm

Svar: Tack ❤️
Chetti

2022-02-15 @ 07:15:45
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0