Long time no see bloggen

Jag gick ju tillbaka till jobbet i torsdagskväll och det kändes bra! Jobbade sedan även fredag och sedan tog jag två extrapass på lördagen så jobbade 7-21:30 😅😅. Bonus och kvalificerad övertid på det 💰💰💰 för att kompensera för mina sjukdagar. 

(null)


Jag fick bistå en förlossning i lördagskväll utan student, har inte "fått en egen förlossning" sedan typ i somras 🙂. Så det får jag leva på länge 🤩😍👶🏻 och den var dessutom fin och komplikationsfri 🌸🌸. 

Igår, söndag åkte vi en sväng till Ikea och köpte ramar m.m. Så vi fick upp Samuels och Henrys nya posters som de fick i julklapp 😄. 

(null)
 
(null)

(null)

(null)

Ny vecka är igång och jag jobbar hela veckan förutom på fredag. Min nya student börjar idag och går första passet med mig imorgonkväll. Ska bli kul! 🤩🤩

Fritids på Samuels skola har stängt på eftermiddagarna fram t o m 2/2 så det blir lite knepigt att lösa men vi tar en dag i taget och ser vem som kan hämta honom efter skolan alt att han får vänta på bibblan till syskonen slutar och kan hämta honom därifrån. Någon dag kanske han får prova att gå hem själv med egen nyckel. Han är ju snart 10år så det blir ett bra test inför nästa läsår då han inte kommer ha fritids mer. 

Felix är på besök på förhoppningsvis sin praktikplats, Johnson & Johnson i Uppsala 😅😄. Det kommer bli 95km pendling enkel resa men vi är bara glada om han får en praktikplats! Sedan kommer han börja söka jobb här i Sthlmsområdet och vi hoppas han får något! Han förtjänar verkligen ett jobb med något han gillar att göra efter alla hundår i transportbranschen…

Önskar er alla en fin vecka!! 🌸🌸


Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller verkligen tummarna för Felix, han förtjänar det så mycket ❤️

Svar: Tack!! ❤️❤️ Det verkar som det blir praktik hos Johnson & Johnson 🤩😍
Chetti

2022-01-30 @ 01:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0