Busy life

5 jobbepass på raken tar på kropp och knopp 😩. Dessutom har passen kantats av oro, sorg och tårar pga olika händelser på jobbet. Det har varit mentalt tungt, och livets ytterligheter ser vi ofta på vårt jobb. I den ena änden en otrolig glädje och i den andra den värsta sorg en människa kan genomlida. 

Dessa 5 dagar har blandats av koordinatorspass och pass som "vanlig barnmorska på golvet" med ansvar för familjer. Glädje, sorg, tårar, skratt, oro, hopp och alla möjliga känslor. 

Min undersköterska kom och gav mig dessa lappar innan hon gick hem. Alltså det var precis vad jag behövde! ❤️ 

(null)


(null)


Ovan ser ni min morsdagspresent från Alicia, söt och god choklad 🥰. Samuel sade "jag vet inte vad man gör på morsdag", Henry såg jag först efter 22 och fick en kram och Felix hade fixat till ett egetskrivet presentkort på en heldag där jag får välja precis vad vi ska göra o äta 🥰🥰. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var vi på Alicias studentskiva och det var kul 😊. Förrätten var god, men det andra inte mer än ok. Härligt att komma ut för vi gör nästan aldrig sådant jag och F för vi älskar att vara hemma hahaha 

(null)

Nu har jag semester i 5 hela dagar vilket är fantastiskt! Passade på att klippa mig efter jobbet. 

Nu blir det till att ordna det sista inför studenten och framförallt fixa i trädgården. Det är en djungel därute med skyhögt gräs m.m. Håll tummarna för att det är uppehåll då det regnat nästan varje dag hela maj (känns det som) så vi kan klippa gräset, häcken, rensa plattor och så 🙏🏻🙏🏻. 

På fredag tar Alicia studenten och vi ser alla framemot detta! Hoppas det blir lyckat! Att det inte ösregnar… och att tälten håller ifall det regnar ändå.

Ha en fin vecka! Imorgon börjar sommaren ☀️☀️☀️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0