Upp och ner

Har känt mig uppe i varv i veckan, känns som att utbrändheten är farligt nära om jag inte som en kollega sade "våga släppa taget"… Jag är en kontrollfreak, måste ha koll på allting och alla hela tiden. Jag måste lära mig att släppa på saker och ting och göra saker som jag tycker om. Lära mig att umgås med folk som bryr sig om mig och som får mig att må bra!

Nu mår jag lite lite bättre och jobbar på att bara släppa taget på vissa saker. Behöver också egentid, dagligen, och det finns inget bättre än att få göra det framför en film/serie. 

(null)


I veckan hade vi två utbildningsdagar för undersköterskorna, superkul är det och verkar uppskattat av majoriteten. Jag har gått med min barnmorskestudent ett pass där vi gick på akut kejsarsnitt och i fredags satt jag som koordinator. 

Planeringen inför Alicias student är i full gång, roligt men ännu ett stressmoment för mig som kontrollmänniska… 

Trevlig helg på er!! 🌸🌸

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, det är både kul och stressande att planera en tillställning. Det kommer att gå bra 🤗 ja, man har bara ett liv ochbdet är inte värt övertänkandet och oron. Ta hand om dig ❤️

Svar: Det är verkligen kul! Men jag jobbar så mycket både på jobb och hemma att jag är helt slut… 😩 måste slå ner på takten för att orka med… ❤️
Chetti

2022-05-11 @ 00:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0