Den eviga viktresan

Nytt viktmål nått 🙌🏻

Jag har ju gjort denna resan otaliga gånger, ner ner ner och sedan upp upp upp upp upp upp i vikt igen… Men jag ger aldrig upp trots svackor under årens gång där sockerdjävulen haft klorna i mig! 

Började på ny kula i augusti och imorse visade vågen minus 15kg sedan jag startade. Så jäkla nice och otroligt! Senaste månaden har kantats av fester, Halloween, fars dag, Skåneresa m.m. och dessa dagar har jag planerat in att äta fritt vilket har känts naturlig och rätt. Livet ska också levas! Men dagarna emellan har jag kört strikt enligt min egna matplan och självklart tränat 5ggr/vecka vilket jag gjort i över 2år. Så vikten har fortsatt dala, inte med mycket men allt är bättre än en viktuppgång. Är glad att jag lyckats balansera "äta fritt dagarna" med de strikta utan att gå överstyr. 

Nu kör jag vidare mot nästa mål (-20kg)  och det får ta den tiden det tar för nu t.ex. går vi in i december vilket är ätarmånaden nummer 1. Jag ska välja mina ätardagar med omsorg och ha strikta dagar för att balansera upp det hela. 

8kg till normalvikt 🙌🏻🙌🏻

Heja oss kämpar därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0