Urinvägsinfektion

(null)

(null)

Vaknade natten mot onsdagen av att det kändes som jag hade urinvägsinfektion (UVI). Ajajajaj, tog med mig lite morgonurin till jobbet, tog en urinsticka som var väldigt ful, pratade med en läkarkollega som skrev ut antibiotika och så skickade vi en urinodling. Jobbigt med UVI men vilken förmån att slippa gå till VC och få hjälp direkt på jobbet 🤩😍. Det är bättre nu men jag har känningar och obehag konstant så lite jobbigt. Hoppas det lägger sig snart! 

(null)

Linsträningen för Samuel gick ok, han fick i en lins till slut och kunde plocka ut båda med frustration, tårar och snor som rann… 😅😅 Han är väldigt ivrig och hade föreställningen att det skulle vara lätt men skam den som ger sig! Nästa vecka ska vi dit på ny linsträning. 

Jobbet onsdag och torsdag gick bra, en dag med barnmorskestudent och en dag som koordinator. 

Idag, fredag är jag ledig och planen är att vila så mycket jag kan. Jag känner av i kroppen att jag har en infektion, svag och trött men ingen feber eller så. 

Jobbar lördkväll och sönddag (egentligen min lediga helg men pga att jag bytte bort förra helgen får jag jobba denna tyvärr…) På söndag ska vi fira Farsdag 🥳🎶❤️ efter mitt jobb med god mat och gottegott samt påbörja nya säsongen av Manifest 🥰. 

Önskar er alla en fin helg 🌼🌼

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0