Helgrapport

(null)

(null)

Fredagskvällen var mysig tillsammans med Anna och Gabriel 🥰

Jobbhelgen gick bra, satt som koordinator båda passen och det var många samtal samt många besök hos oss på förlossningen. 🫣😅😀

Ny vecka är igång och ikväll blir det ett kvällspass, ledig tisdag och jobbar sedan onsd-fred, ledig i helgen 🎉🎶🤩. 

Alicia har fått ett vikariat året ut på det ställe hon sommarjobbade på så det är väldigt bra! Inte bra att gå hemma utan något att göra om dagarna… särskilt inte för måendet…

Har varit i valet och kvalet om jag ska berätta om "bantning", vikt, mat, träning m.m. Men känner att ni som läser ändå kanske är intresserade, kanske blir motiverade och peppade (bara jag inte jinxar allt nu…) sedan jag kom hem från Skåne i slutet av juli så har jag skärpt mig vad gäller kosten vilket resulterat i 11kg minus på vågen och jag har gått från BMI fetma grad 1 till övervikt 😀. Ca 12kg tills normalvikt är nådd vilket känns fantastiskt! 

Tränat har jag nu gjort i över 2år, ca 5ggr i veckan och drygt 30min per gång. Glad att jag inte släppt på det trots att jag överätit under längre perioder. Jag är som ni vet jojobantare och kan inte garantera något då min hjärna är fucked up vad gäller mat/socker/fett. Men jag ska göra allt i min makt för att fortsätta på mitt nya liv 🙏🏻 och hoppas det räcker. 

Målet är självklart normalvikt och att kunna hålla det under årens gång, visst lite viktökning under högtider, sommar m.m. får jag räkna med men att sedan kunna återgå till normal kost och gå ner kilona igen. Jag kommer inte kunna "ta en kaka/en choklabit m.m." mitt i veckan för det skulle trigga mig enormt. Så även när jag nått mitt mål gäller gottigheter endast lördagar, samt speciella tillfällen under året som högtider, kalas, fest, besök, resor, semester m.m. 

Jaja, så nu vet ni att jag är igång igen… here we go 🙌🏻

Ha en fin vecka allihopa!!



Kommentarer
Postat av: Stamp-E

jupp jupp gött mos till allt

Svar: ☺️
Chetti

2022-10-11 @ 07:35:26
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0