Helgrapport

En helg med mix av nytta och nöje. 

Lördag: storstäda nedervåningen, träna och sedan låg jag i soffan i flera timmar, åt gottegott och kollade på serien Dahmer plus en halvkass film samt påbörjade filmen Nope som jag ännu inte hunnit se klar, blir troligen senare i veckan. Just det och vi satte upp vår nya stora tavla i vardagsrummet 
 

(null)

Love it! 😍🤩

Söndag: Först ut Ikea för att köpa pall, ett skåp, en bricka plus en massa olika slags ljus samt en golvlampa. Sakta men säkert förändras vardagsrummet. 
Sedan storstädades ovanvåningen, jag tränade, fixade med en massa måsten inför veckan och slutligen satt jag i soffan och kollade serien Tunna blå linjen. 

(null)

Ny vecka är igång och den startades med höstens första S-HLR tillfälle med några av mina härliga kollegor. Jag har tre tillfällen kvar i höst, vi är tre som samsas om med att hålla i HLR. Kul! Det gick ok men ska moderera och fixa till lite saker till nästa tillfälle. 

(null)

Nu sitter jag nersjunken i soffan, är dödstrött då jag sov så dåligt inatt… nu blir det serier resten av kvällen "Heder", "Älskar älskar inte" och "Bachelor". Love it! 🥰

Jobbar tisdag - onsdag, ledig torsdag-fredag och jobbar lördag-söndag. Ha en fin höstvecka gott folk!! 🌼

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0