Helgrapport

(null)

(null)

(null)

I lördags satt jag halva dagen som koordinator och sedan jobbade jag halva dagen med härliga familjer, bra pass! Och nu är äntligen 12,5 timmars passen över 🙏🏻

I söndags var jag ledig så först blev det fotboll såklart, Sverige slog ut USA i åttondelsfinalen, verkligen spännande match 🫣😬🙃. Sedan pysslade jag på lite här hemma, tränade, gjorde matlådor och lite sådant.

Ny vecka är igång och jag jobbar måndag-fredag, jag lägger aldrig 5 pass på raken men bemanningen har pressat in många pass i sommarschemat för att det ska gå runt… Att jobba 5 dagar i rad hos oss är tufft… Det är dessutom kväll, dag, kväll, dag, dag… Vi ger så mycket av oss själva, fysiskt och mentalt och ofta utan rast… ofta högt tempo, ofta inne på rummen i många timmar med familjerna. Men men hoppas på hanterbara pass 🙏🏻

Tror sommarlovet börjar lida mot sitt slut också, inte riktigt koll men tror killarna börjar skolan någongång nästa vecka 🫣😁. 

Idag åker Alicia med ett gäng tjejkompisar till Grekland. Hoppas hon får roligt! Lite nervöst men det ska nog gå bra, Alicia är en klok tjej! 

Önskar er alla en fin vecka!! ☀️☀️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0