Rolig jobbhelg!

Lördagspasset var lugnt hos oss på förlossningen så det var skönt! Söndagspasset gick jag med en BM student och det var action från start. 2 bebisar välkomnade vi till världen 👶🏻👶🏻 och allt gick jättebra! 🥰 så mysigt, tröttnar aldrig! 

Kollade Mello igår på svtplay och jag har hört från olika håll vilket skit det var. Jag tyckte att jag fick se det som jag hade förväntat mig. Det är på den nivån Mello är nuförtiden när det är 4 delfinaler, 28 bra mellolåtar är nog omöjligt att få fram 🫣😬. Jag gillade Tone Sekelius låt, catchig hahaha och jag gillar henne som person. 

Ny vecka är igång, och det blir 3 arbetspass för mig i veckan. Idag var jag resursbarnmorska hela dagen på förlossningen och det fanns saker att göra hela tiden. Skulle haft HLR på eftermiddagen men det var inställt tyvärr… 
Ledig tisdag, jobbar onsd-torsd ochr sedan ledig fred-sönd!! Ska bli så skönt!

Vad gäller kosten hahaha, gick bra i fredags. Skulle börja ordentligt igen igår och det fungerade halva dagen men går sedan utför under kvällen… tur att vi inte har en massa onyttigt hemma i alla fall 🤯. Jaja, it is what it is och kanske måste jag prioritera om mitt slutmål och börja tänka i andra banor. Hmm får se, ska inte få upp allt igen i alla fall, no way!!! 

Ha en fin vecka you guys 

Kommentarer
Postat av: Ingela

Ja, mello är mest av allt ett spektakel men ändå ska man se det, 🥴 du är en kämpe med vikten, du ger aldrig upp!

2023-02-10 @ 05:49:14
Postat av: Ingela

Mellon är ett riktigt spektakel men ändå måste man titta 😄 du är en kämpe med vikten, du ger aldrig upp! 💪

Svar: Trots att Mello ibland är pinsamt dåligt så älskar jag ändå att kolla på det 🥰. Ja, jag ger aldrig upp men har börjat falla för frestelser mer och mer 🫣
Chetti

2023-02-10 @ 05:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0