Veckorapport

Tisdag och onsdag var jag på BB, träffade min nya BM student som fick gå med mig bägge passen. Tisdagkväll var intensiv, många hade gått hem på dagpasset så vi fick plocka upp många nya familjer, lära känna dem, ta kontroller, hjälpa med amning m.m. 

I onsdags var det fullt i hela Stockholm så det var överbeläggningar på alla avdelningar och fokus på att få hem familjer… Inte det lättaste, vi kan ju inte skicka hem folk som inte är redo för hemgång… Men vi hade ändå en ok dag jag och studenten kände jag. 

Men men så är det hos oss, vissa pass kaos medan andra lugnare. 

(null)

Igår torsdag och idag fredag så är jag ledig, så förutom att gå powerwalks har jag kollat film och serier. Veckohandlade igår också, blev lite Mellogrejer 😍🤩. 

(null)

(null)

(null)

Tyvärr jobbar jag kväll imorgon så
missar första delfinalen men hoppas den läggs ut på svtplay tills söndagkväll så då får jag titta istället. 

(null)

Powerwalk i -7 grader kräver sin outfit! 

Jag har dock inte hållit mig undan gottegott i veckan, fan också, och jag har säkert gått upp i vikt men det är inte det som stör mig mest utan det faktum att jag tillåter mig att äta gott mitt i veckan fast jag lovat mig själv att inte göra det!! Att jag faller alldeles för lätt, lite vill ha mer och så rivs alla de murar jag byggt upp sedan i somras. Alltid när jag närmar mig målet, alltid när folk kommenterar att jag gått ner mycket i vikt precis som om jag vill förstöra det på något sätt. Men just idag är jag stark så idag kör jag mitt matschema och inget gottegott ska stoppas in i denna mun! Och från söndag kör jag mina matscheman som vanligt! Jag har ju ett mål att nå. Kom igen nu Kerstin, skärp dig!! 

(null)

(null)


Men nu ska jag fortsätta slappa här i soffan så ni får ha en fin helg! Själv jobbar jag som sagt lördagkväll och söndagdag. 🌸🌸



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0