Helgrapport

(null)

(null)

I lördags fyllde mor min hela 85år men vi kunde tyvärr inte åka ner och fira henne. Men hon firades av de barn, barnbarn och barnbarnsbarn som hade möjlighet 🥳🎂❤️. 
Vi själva var hemma och chillade mest hela dagen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I söndags fyllde jag 44år och det började med skönsång på morgonen och lite presenter, ska få köpa örhängen också som present från familjen. 
Vi åkte ut och åt mat, spelade lite spel och sedan hem för att kolla på film och äta gottegott 😃. 

(null)

(null)

Idag, måndag är jag också ledig och dagen började med att betala bilverkstan för allt de bytt på nya bilen 💸💸💸. Ärendet är inlämnat till ARN m.m. för att anmäla dels dolda fel och dels för att de inte fixat det de lovat att de skulle… Vår verkstad fick göra om allt… Vi får se om vi nånsin får svar… eller rätt i vår anmälan… 

Sedan har jag tränat, gjort hushållssysslor samt klippt gräset, trimmat kanterna och rensat lite plattor. Felix har börjat jobba igen så det var bara jag och killarna hemma för Alicia jobbar också. 

Upptäckte idag att jag kommer bli höginkomsttagare nu i år och det låter kanske härligt men jag är rädd för hur det blir med skatten… Jag har ju jobbat mycket extra, fått bonus och annat för att vi ska kunna betala räkningar och ha över till annat men nu känns det som om jag kommer "straffas" för detta. Förstå mig rätt, jag vet inte hur detta fungerar men har skrivit till Skatteverket och frågat. 
Innebär det att när jag passerar till höginkomsttagare nu inför november lön att de kommer dra 50% skatt på min lön?! Att jag då i november/december kommer få ut mycket mindre pengar? Eller är det något som justeras nästa år när man deklarerar? Betalar ju mycket ränta på huslånet m.m. Kommer ju inte vilja jobba så mycket extra nästa år om det inte lönar sig i slutändan… 

Någon som kan förklara på ett enkelt sätt? 🙏🏻

I veckan är jag ledig måndag och tisdag samt fredag och lördag. Jobbar alltså bara onsdag-torsdag samt söndag. 

Ha en fin vecka!! ☀️☀️



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0