Veckan som gått

(null)

I tisdags storstädade jag nedervåningen samt roddade med bilen, bilfirman och bilglasfirman… Vi är så trötta på bilfirman nu! De ljuger, hittar på saker som inte går att göra i verkligheten och idag svarade de inte ens mig när jag försökte nå dem. Vi har gett upp fighten för tillfället för vårt välmåendes skull. De har lovat saker som till och med står skrivet i kontraktet som inte är uppfyllt, även saker som de bytt har vi fått fixa om hos en ny verkstad and the list goes on! 

Bilen rullar fint nu efter bilverkstan fixat den för dyra pengar men det här tjafset med bilfirman får oss att bli ledsna och besvikna… men bilen är min baby 🥰 och den tar mig till jobbet fram
och tillbaka som en trygg gammal vän 

Vi har ärendet som sagt hos ARN så vi får se vad som händer, ifall vi kan få upprättelse för detta. 

Jobbade i onsdags och torsdags 7-19:30 och det gick bra! Fick vara med på en fin födsel, satt som koordinator och pysslade på med härliga familjer.

Idag, fredag är jag ledig och vi fixade en ny bilnyckel till Audin, det löftet höll bilfirman i alla fall 🙏🏻
Sedan har jag veckohandlat, tränat, storstädat ovanvåningen och pysslat på med annat. Resten av kvällen blir soffläge 🙂. Tips på en dansk serie jag kollar på nu, på Netflix, "Rita" och det finns 5 säsonger. Mycket bra!

I helgen är jag ledig på lördag och vi har inga planer mer än att äta en massa  godis hahaha På söndag jobbar jag ett extrapass, vanlig tid 7-15:30. 

Det här med höginkomsttagare har jag inte fått svar om än, fått många olika teorier av arbetskamrater så vi får se helt enkelt 

Ha en fin helg goingar! 🤩🥰

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

Bra ni tog det till ARN. Tyvärrr så är ju deras beslut endast rekommenderade så det betyder inte att man ändå får något, är firman as så är de as och då kommer de strunta i ARNs beslut, vill inte vara negativ, vill bara inte ni ska hoppas på det, kontakta media istället hehe.

Angående det där med skatten så är det egentligen väldigt enkelt. Du betalar en ny skatt för varje inkomstnivå du passerar. Så vi gör det enkelt. T.ex 32% upp till 500k, allt mellan 500-700 50K, 700-900k 70% etc etc så man betalar bara den extra avgiften för den extra delen som går över men ja det kostar att tjäna pengar, som mest har jag betalat nästan 80% skatt när vi hade handelsbolag (nu är det inte riktiga siffror men det är bara en googling bort chetti, det beskrivs på skatteverkets hemsida)

trevlig helg

Svar: Mmm jo jag vet att ARN bara ger rekommendationer och att det troligen inte kommer ske ett skit… Får väl skriva ett argt omdöme på nätet 😁

Tack för svar om skatten, har fått bra info från Skatteverket nu 🙏🏻
Chetti

2023-07-29 @ 07:12:37
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0