Helgrapport

(null)

(null)

I lördags var vi runt i många olika bilaffärer innan vi föll för denna bil. Tillbaka till Audi igen 🤩, Audi q5, skön att köra, stor och rymlig plus en dragkrok 🙏🏻 Drygt 10år på nacken och dryga 20000mil. 119000kr, Felix storförhandlaren fick de att byta vindruta, serva och fixa allt, byta kamrem, besiktiga den samt slänga in 4 däck och dessutom kör dem den hem till oss på torsdag eller fredag. 

(null)

På kvällen kollade vi först på Super Mario filmen innan jag tog mig an Eurovision och helt klart att rätt låt vann! Vilken mäktig kvinna och vilken grym låt 🤩

I lördags fick jag en kreditupplysning inne i Kivra från Zalando… men jag har inte beställt därifrån så jag har polisanmält det, kontaktat både Zalando som ska utreda detta och kreditupplysningsföretaget. Inga pengar dragna på kontot men det kanske dyker upp en faktura om ett par veckor?! Den ska jag bestrida såklart, bara jobbigt när sådant här händer… Känns liksom otäckt och gör mig förbannad. 

(null)

I söndags åkte vi och klippte Samuel, köpta nya skor åt honom samt fotbollsskor åt Henry sedan kom grannen Eva 80+ över på fika. Med sig hade hon denna underbara solros!

(null)

På kvällen var det avslutning på Samuels simskola och jag är så stolt över hur duktig han blivit! Det tog ett par år men nu så 🤩

Ny vecka är igång, arbetade dag idag och sedan jobbar jag tisdag-onsdag, ledig torsd och fred, jobbar sedan i helgen.

Nu har vi några offerter från takföretag så vi ska bara bestämma oss för en av dem, vi kommer ta det på huset om det är möjligt 🙂🙏🏻. Ska bli härligt med nytt tak! 

Jag tänkte kolla på tågbiljetter till Skåne nu inför min systersons student men i princip allt var slutsålt…
Så jag kommer köra ner, tufft att köra själv hela vägen men men det ska gå. Barnen hänger med men Felix blir hemma pga en annan student som är samtidigt… 

På fredag har jag bjudit in mina vänner på grillgäng, ska bli mysigt! 🤩

Önskar er alla en fin vecka!! 

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

gött mos. fakk kreditupplysningar, folk försöker shit hela tiden, tänk på att de alltid försöker lägga över jobbet på dig, köp inte det, säg till dem att "det är er de försöker blåsa inte mig".

Svar: Mmm jobbigt men det löser sig
Chetti

2023-05-16 @ 08:07:17
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0