Mycket känslor

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I tisdagskväll fick jag och studenten ingen förlossning men vi träffade en massa polikliniska patienter vilket var lärorikt för henne. 

Jag var ledig i onsdags men passade på att klippa ner i trädgården, plantera och annat och sedan satt jag och njöt av värmen och solen ett tag. 

Igårkväll, torsdagkväll alltså, blev jag för första gången bortbytt av en familj, alltså maken kom ut och sade att de inte ville ha mig som ansvarig barnmorska och det var en fruktansvärd känsla! Jag var så ledsen inombords men bet ihop på jobbet men bröt ihop när jag väl kom hem. Jag kan inte gå in på detaljer såklart, respekterar självklart att de inte ville ha mig där och modigt av dem att säga till när det inte kändes bra. Men jag blir ledsen bara jag tänker på det. Mina kollegor stöttade mig och flera sade "är det första gången, det har hänt mig flera gånger". 
När jag är på jobbet så är jag där för kvinnan och familjen och vill att de ska ha det bra och få en fin upplevelse. Därför känns det väldigt jobbigt om jag nu orsakat kvinnan något slags trauma. Det gör så ont i mig, jag reflekterar om och om igen över vad jag skulle gjort annorlunda och så. 

Idag var en bra dag igen och jag träffade fina familjer, var med på en fin förlossning och hade en rolig dag! Jag vet innerst inne att jag är bra på mitt jobb och möter alla med respekt och frågar om samtycke till allt men ibland blir det fel som igår och det gör mig som sagt mycket ledsen 😢

Nu är jag ledig lördag och söndag, vi har underbart väder, vi ska leta bil och ev. grilla och grannen har vi bjudit in på fika på söndag 🥰

Ha en fin helg och njut av solen ☀️

Kommentarer
Postat av: Stamp-E

ibland spelar det ingen roll vad man gör. fuck em.

Svar: 🙏🏻❤️🙏🏻
Chetti

2023-05-14 @ 10:47:24
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0